Галерија

Our Work

Услуги

Дел од услугите

Превентива и Естетика
����������

Превентива и Естетика

- Контолни прегледи
- Залевање фисури кај млади трајни заби
- Чистење на меки и тврди наслаги
- Накит за заби (циркони)
- Белеење на заби

Конзерватива и Општа Стоматологија
Jane Helf

Општа Стоматологија

- Естетски (бели) пломби
- Бондирање
- Лекување на млечни и млади трајни заби
- Ендодонтско лекување на заби
- Обработка и лекување на воспалени непца

Протетика и Хирургија
Joshua Insanus

Протетика и Хирургија

- Порцелански коронки и мостови (металкерамика)
- Безметални коронки и мостови
- Акрилатни тотални и парцијални протези
- Скелетирани визил протези
- Екстракција (вадење) на заби
- Импланти

Контакт

Ви стоиме на располагање.

Контакт/Contact

  • info@poposki.com.mk
  • (046) 251-040
  • Стоматолошка ординација ПОПОСКИ
    Питу Гули 101 , 6000 Охрид
    Македонија